5:2 Fast Formula

5:2 Fast Formula Το 5:2 Fast Formula είναι ένα συμπλήρωμα για όσους κάνουν δίαιτα η νηστεύουν. Το 5:2 Fast Formula είναι σχεδιασμένο ειδικά για όσους ακολουθούν την δίαιτα The Fast Diet.

Η δίαιτα είναι γνωστή και με άλλα ονόματα όπως The 5:2 Fast Diet, The 5:2 Diet, The 5/2 diet η The 5:2 Intermittent Fasting. Στα Ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως Η 5:2 Δίαιτα της Διαλείπουσα Νηστείας.

Τι είναι η 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2)

The Fast DietΗ 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2) είναι μια πολύ δημοφιλή δίαιτα στo Ηνωμένο Βασίλειο. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε σε εκπομπή του BBC2, το Αύγουστο του 2012. Ο Michael J. Mosley που δοκίμασε την δίαιτα ανέφερε ότι έχασε 10 κιλά σε 2 μήνες. Παράλληλα είδε μείωση της χοληστερίνης και των επιπέδων του ζακχάρου στο αίμα. Το βιβλίο The Fast Diet που περιγράφει την δίαιτα, έγινε best seller στο Ηνωμένο Βασίλειο το Φεβρουάριο του 2013.

Ο κανόνας της 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2) είναι να τρώτε κανονικά για 5 ημέρες και να νηστεύετε της επόμενος 2 ημέρες. Τις ημέρες που νηστεύετε πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση θερμίδων σε 500 θερμίδες την ημέρα για της γυναίκες και στα 600 θερμίδες για τους άντρες.

Το θετικό της 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2) είναι πως δίνει ελευθερία στην επιλογή τροφίμων που καταναλώνετε για 5 ημέρες. Απλά θα πρέπει να τρώτε κανονικές μερίδες και όχι να το παρακάνετε.

Σύμφωνα με του δημιουργούς του η 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2) είναι ένα πρόγραμμα διατροφής που μπορείτε να το προσαρμόσετε στην καθημερινότητα σας και να γίνει ένας τρόπος ζωής.

Οι δυσκολίες της 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2)

Η 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2) όπως κάθε δίαιτα έχει της δυσκολίες τις που κάνει αρκετούς να τα παρατήσουν πριν χάσουν τα κιλά που επιθυμούσαν. Μερικές από αυτές τις δυσκολίες είναι κοινές σε όλες της δίαιτες.

  • 90% των ατόμων που νηστεύουν δυσκολεύονται να ελέγξουν την πείνα τους.
  • 70% των ατόμων κάνουν δίαιτα ή νηστεύουν αναφέρουν πως κουρασμένοι και υποτονικοί.
  • 44% ανησυχούν για την μειωμένη πρόσληψη βιταμινών στην διάρκεια μιας δίαιτας ή νηστείας.

Τι κάνει το 5:2 Fast Formula

Κάψιμο ΛίπουςΤο 5:2 Fast Formula είναι ειδικά σχεδιασμένο βοηθάει όσους ακολουθούν την 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2), άλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αυτούς που κάνουν κάποια άλλη δίαιτα. Η 5:2 Fast Diet (Δίαιτα Νηστείας 5:2)

  • Αντικαταστεί τα χαμένα θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία και μέταλλα
  • Καταστέλει την όρεξη στην διάρκεια της ημέρας
  • Βοηθάει να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα

Τα συστατικά του 5:2 Fast Formula

Το 5:2 Fast Formula περιέχει φυσικά συστατικά. Το κύριο συστατικό του είναι τα εκχύλισμα Konjac. Το Konjac μειώνει την απορρόφηση της ζακχάρου και της χοληστερίνης από το πεπτικό σύστημα, βοηθώντας στον έλεγχο των επιπέδων του ζακχάρου στο αίμα. Το Konjac σας κάνει να νιώσετε χορτάτος για μεγαλύτερο διάστημα και ταχύτητα απελευθέρωσης του ζακχάρου στο αίμα.

Το 5:2 Fast Formula περιέχει χαλκό, σίδηρο και βιταμίνες B τα οποία είναι απαραίτητα για την διάσπαση του λίπους και την παραγωγή ενέργειας που μειώνονται συνήθως στην διάρκεια μιας δίαιτας η νηστείας.

Οδηγίες χρήσης του 5:2 Fast Formula

Τις ημέρες που νηστεύετε παίρνετε 2 χάπια με κάθε κύριο γεύμα. Τις ημέρες που δεν νηστεύετε παίρνεται 1 χάπι πριν το πρωινό σας και 1 χάπι πριν το κύριο γεύμα σας.

Τιμή και αγορά του 5:2 Fast Formula

Το 5:2 Fast Formula δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο. Διατίθεται αποκλειστικά από το επίσημο δικτυακό τόπο του.

Μια συσκευασία του 5:2 Fast Formula κοστίζει 40 ευρώ και διαρκεί ένα μήνα. Αγοράζοντας περισσότερες συσκευασίες η τιμή πέφτει αισθητά. Πιο αναλυτικά παρέχονται τα παρακάτω πακέτα.

Συσκευασία/Αγορά Τιμή σε ευρώ Εξοικονόμηση χρημάτων σε % ποσοστό
1 συσκευασία 40 0%
2 συσκευασίες + 1 συσκευασία δωρεάν 91,66 23%
3 συσκευασίες + 3 άλλες συσκευασίες δωρεάν 137 42%

Παραγγείλετε το 5:2 Fast Formula εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *