Raspberry Ketone Xtra

Raspberry Ketone Xtra

Το Raspberry Ketone Xtra είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος σε μορφή σιροπιού που έχει ως κύριο συστατικό εκχύλισμα Raspberry Ketone. Το Raspberry Ketone Xtra διατίθεται στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία Balance Nutricosmetics.

Τα συστατικά του Raspberry Ketone Xtra

Εκτός από το Raspberry Ketone το Raspberry Ketone Xtra περιέχει και άλλα ενεργά συστατικά που βοηθάνε στην απώλεια βάρους και στην διαχείριση του βάρους.

Σύμφωνα με το επίσημο ιστότοπο του το Raspberry Ketone Xtra περιέχει ως ενεργά συστατικά

  • Raspberry ketones – 100 mg
  • Εκχύλισμα Guarana – 3,6 mg
  • Εκχύλισμα φυκιών (Fucus) – 3,6 mg
  • Εκχύλισμα πράσινο τσαγιού – 3,6 mg

Περιέχει επίσης σαν έκδοχα: άρωμα άγριου βατόμουρου, βενζοiκό νάτριο, κιτρικό οξύ και σορβικό κάλιο (φυσικής προέλευσης).

Αποτελεσματικότητα του Raspberry Ketone Xtra

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του, το Raspberry Ketone Xtra μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του μεταβολισμού, στην διάσπαση του λίπους και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Ωστόσο δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες το πόσο κιλά μπορείτε να χάσετε και σε πόσο διάστημα. Ούτε εάν πρέπει να κάνετε κάποια αλλαγή στην διατροφή σας και εάν πρέπει να ακολουθήστε κάποιο πρόγραμμα εξάσκησης.

Δεν υπάρχουν μαρτυρίες και σχόλια χρηστών για την αποτελεσματικότητα η μη του Raspberry Ketone Xtra σε φόρουμς η σε social media.

Παρενέργειες του Raspberry Ketone Xtra

Σύμφωνα με την Balance Nutricosmetics το Raspberry Ketone Xtra περιέχει μόνο 100% φυτικά συστατικά και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Προσοχή: Υπάρχουν αναφορές ότι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο ήπαρ.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία Raspberry Ketone Xtra

Ρίχνετε 8-9 σταγόνες Raspberry Ketone Xtra σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό και μετά το πίνετε. Χρησιμοποιείτε το Raspberry Ketone Xtra τρείς φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματα.

Τιμή και αγορά του Raspberry Ketone Xtra

Το Raspberry Ketone Xtra μπορεί να το βρείτε στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Η τιμή του μπουκαλιού κυμαίνετε μεταξύ 30 και 33 ευρώ. Το μπουκάλι περιέχει 50ml.

Τα θετικά του Raspberry Ketone Xtra

  • Περιέχει Raspberry Ketone
  • Τα συστατικά του είναι φυσικής προέλευσης

Τα αρνητικά του Raspberry Ketone Xtra

  • Η χρήση του μπορεί να δυσκολεύει μερικούς και να τους φέρει σε δύσκολη θέση.
  • Είναι πιο ακριβό (έως 30%) από άλλα συμπληρώματα με βάση το Raspberry Ketone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *