Slim Weight Patch

Slim Weight PatchΤο Slim Weight Patch είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκόλλητα για το αδυνάτισμα. Μπορεί να βοηθήσει στο να ελέγξετε την πείνα και να ανεβάζετε την ταχύτητα του μεταβολισμού, τόσο αποτελεσματικά που μπορεί να δείτε αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα.

Παρασκευάζετε από τους δημιουργούς του γνωστού τσάι αδυνατίσματος Tava Tea.

Τα αυτοκόλλητο αδυνατίσματος Slim Weight Patch είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν κιλά άλλα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν χάπια αδυνατίσματος είτε προβλημάτων που μπορεί να έχουν με το στομάχι τους, είτε από προβλήματα κατάποσης η από κάποιο άλλο λόγω.

Η επίδραση του Slim Weight Patch είναι άμεση καθώς μόλις το αυτοκόλλητο έρθει σε επαφή με το δέρμα αρχίζει να απελευθερώνει τα εξαιρετικά συστατικά του.

Το Slim Weight Patch είναι γενικά φθηνότερο από τα χάπια αδυνατίσματος γιατί χρειάζεται λιγότερη ποσότητα συστατικών. Τα συστατικά του Slim Weight Patch απελευθερώνονται στο αίμα και δεν περνάνε από το στομάχι.

Είναι γνωστό πως στο στομάχι καταστρέφετε ένα μεγάλο ποσοστό των συστατικών που περιέχουν τα χάπια αδυνατίσματος. Για αυτό το λόγω για να έχουν αποτέλεσμα τα χάπια πρέπει να περιέχουν περισσότερη ποσότητα. Πράγμα που αυξάνει την τιμή τους.

Τα συστατικά του Slim Weight Patch

Το Slim Weight Patch είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αυτοκόλλητα αδυνατίσματος χάρη στα συστατικά που περιέχει:

 • Fucus Vesiculosus – Ένα φυσικό εκχύλισμα φυκιών που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή ιατρική και που μπορεί να αύξηση το μεταβολισμό και να βοηθήσει να ξεκολλήσετε χωρίς να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.
 • Gurana – Ενθαρρύνει την απελευθέρωση των λιπώδη κυττάρων στο αίμα για να χρησιμοποιηθούν για ενέργεια, αυξάνοντας έτσι το κάψιμο του λίπους.
 • 5 HTTP – Βοηθάει όσους κάνουν δίαιτα να μειώσουν την επιθυμία για υδατάνθρακες, το οποίο είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες αποτυχίας πολλών προγραμματων αδυνατίσματος.
 • Garcinia Cambogia – Ένα μικρό φρούτο που μεγαλώνει στην Ινδία, που κόβει την όρεξη και ενισχύει την καύση του λίπους.
 • Zinc Pyruvate (Πυροσταφυλικό Ψευδάργυρος) – Αυτή το νέο συστατικό χρησιμοποιείται για να ενίσχυση την καύση του λίπους, να αύξηση την αντοχή, να αύξηση την μυϊκή μάζα, να μείωση την γλυκόζης στο αίμα και να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.
 • Yerba Mate – Αυτό το φυτό εξαλείφει με ευκολία την αίσθηση της πείνας και μπορεί να προκαλέσει τόση αναζωογόνηση όσο κι ένα πλήρες γεύμα.
 • Flaxseed Oil (Λινέλαιο): Τα λιπαρά οξέα που περιέχει το Λινέλαιο είναι ζωτικής σημασίας για την φυσιολογική λειτουργία του σώματος και των κυττάρων.
 • Lecithin (Λεκιθίνη) – Η Λεκιθίνη βοηθάει στο σπάσιμο του λίπους και της χοληστερόλης, βοηθάει στην πρόληψη της αρτηριακής συμφόρησης, αυξάνει την ανοσία σε λοιμώξεις, καθαρίζει το συκώτι και τα νεφρά.
 • L-Carnitine (Λ-καρνιτίνη) – Διευκολύνει την καύση του λίπους για ενέργεια.
 • Zinc Citrate – Το ψευδάργυρο είναι απαραίτητος για πολλές λειτουργίες στο σώμας, τα σημαντικότερα εκ των οποίων για την απώλεια βάρους είναι ο μεταβολισμός του λίπους και των υδατανθράκων.

Χρήση του Slim Weight Patch

Η χρήση του Slim Weight Patch είναι πολύ εύκολη. Βάζετε ένα αυτοκόλλητο αδυνατίσματος Slim Weight Patch το πρωί και το ξεχνάτε για όλη την ημέρα.

Παρενέργειες το Slim Weight Patch

Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση του Slim Weight Patch.

Πόσα κιλά μπορεί να χάσετε με το Slim Weight Patch

Το πόσο κιλά μπορεί να χάσετε με το Slim Weight Patch εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Οι χρήστες του Slim Weight Patch δηλώνουν πως χάσανε κατά μέσο όρο 1 έως 2 κιλά την εβδομάδα. Υπάρχουν αναφορές από χρήστες που χάσανε έως και 3 κιλά την εβδομάδα.

Αγορά και τιμή του Slim Weight Patch

Το Slim Weight Patch δεν μπορείτε να το αγοράσετε στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Πωλείται μόνο μέσο του διαδικτύου από το επίσημο δικτυακό του τόπο και μόνο. Για να αγοράσετε το αυθεντικό Slim Weight Patch και όχι κάποια φτηνή απομίμηση ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο.

Η τιμή του Slim Weight Patch εξαρτάτε από το πόσα κουτιά θα αγοράσετε. Το ένα κουτί κοστίζει ~ 22€ και περιέχει 30 αυτοκόλλητα Slim Weight Patch που αρκούν για ένα μήνα.

Η τιμή πέφτει ακόμα περισσότερα εάν αγοράσετε παραπάνω κουτιά. Επίσης στο δικτυακό τόπο του Slim Weight Patch θα βρείτε ακόμα περισσότερες προσφορές.

Παραγγείλετε το Slim Weight Patch

Τα οφέλη του Slim Weight Patch

   • Slim Weight Patch ΑποτελέσματαΒοηθάει να μειώσετε την πείνα και να αυξήσετε την καύση του λίπους
   • Περιέχει μόνο ισχυρά, φυσικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες
   • Επιδρά όλο το 24ωρο
   • Πολύ εύκολο και διακριτικό στην χρήση του
   • Αντέχει στο νερό, κατάλληλο για την θάλασσα
   • Σχεδιαστικέ και κατασκευάζεται από έμπειρη φαρμακευτική εταιρεία
   • Παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 180 ημερών

Αγοράστε το Slim Weight Patch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *